Pozor, snemamo!

Z vami z velikim veseljem delimo prvi napovednik prihajajočih izdelkov, ki bodo uporabljeni v okviru ozaveščevalne kampanje, organizirane na projektu EMPATH.

V maju je IPES organiziral snemalni dan, ki ga je izpeljala super ekipa tako pred kot za kamero. Snemanje je bilo namenjeno uokvirjenju več elementov za izvedbo ozaveščevalne kampanje, ki bo namenjena opolnomočenju mladih za preseganje škodljivih spolnih stereotipov. V kratkem bomo tako pripravili raznolike videoposnetke, ki bodo deljeni na naših družbenih omrežjih, dodatno pa jih boste lahko gledali tudi na svojih domačih zaslonih.

Napovednik priča o tem, da je bil snemalni dan poln smeha in zabave pa tudi trdega dela s strani vseh vključenih. Ogledate si ga lahko tukaj:

Za sodelovanje pred kamero se najlepše zahvaljujemo Tini Vrbnjak, Juretu Heningmanu, Lovru Zafredu in Klari Kuk. Velika zahvala pa gre tudi ekipi za kamero, ki je poskrbela za učinkovito organizacijo in usklajevanje snemalnih komponent.

Partnerji projekta EMPATH: Ljudska univerza Celje, Univerza v Ljubljani, Pedagoški inštitut, Inštitut za proučevanje enakosti spolov

Projekt EMPATH sofinanicira Evropska komisija.